DK Big-Bang

Lidt om mig selv

Hvem er jeg?
Som det fremgår af forsiden, hedder jeg Susan Jonassen, jeg er født i 1959, bor i dejlige omgivelser på Sydsjælland, sammen med min kæreste Peter (ungerne er flyttet fra reden). Udover Peter og jeg består familien også af 8 skønne katte Bianca, Karamell-Mousse og Denice som er Norske Skovkatte, samt Uma, Isabella, Liv, Venus og Dawn som er af racen Ragdoll.. Jeg er så heldig at mine børn og svigerbørn, og min søster og hendes børn deler min interesse, så hos dem er der selvfølgelig også placeret nogle Big-Bang katte, nogle af dem har deres egen side her på min hjemmeside, det er dem som indgår i avlen eller er udstillingskatte. De firbenede er absolut min største interesse. Udover nedenstående interessefelt, er historie og musik også nogle af mine store passioner.


Katte

Lige siden jeg var 10 år har jeg haft kat i mit hjem. Det startede med en Burmeserblanding, derefter har jeg haft "almindelige" katte indtil jeg i 1999 fik lyst til at forsøge mig med en racekat.
Mit valg var ikke svært, det måtte blive den Norske Skovkat, da det er en af de få racer hvor vi mennesker ikke har prøvet at "lege" med naturen. Ofte så sker det at man så får sat sig ned og læst om de forskellige racer, så mod alt forventning blev jeg meget forelsket i Ragdollen, hvor det faktisk er en ”menneske skabt” race, som er fremkommet ved krydsninger. Begge racer passer mig fint, den Norske Skovkat udviser stor selvstændighed, hvor Ragdollen må siges at være et super hyggedyr.

Big-Bang
Hvorfor lige Big-Bang? Joh, det er fordi min store interesse er astronomi, og universet menes jo at være opstået ved det store brag, Big-Bang. Jeg holder meget af at læse om universet og følger også meget med, hvis der skulle være nogle gode fjernsynsudsendelser.