DK Big-Bang

Lidt om mig selv

Hvem er jeg?
Som det fremgår af forsiden, hedder jeg Susan Jonassen, jeg er født i 1959, bor i dejlige omgivelser på Sydsjælland, sammen med min kæreste Peter (ungerne er flyttet fra reden). Udover Peter og jeg består familien også af 10 skønne katte som er af racen Norsk Skovkat og Ragdoll. Min yngste søn og svigerdatter deler samme interesse for opdræt og udstilling, hvilket jo er helt fantastisk, så vi farter land og rige rundt sammen. De firbenede er absolut mit største interesse felt. Udover nedenstående interesser, er historie og musik også nogle af mine store passioner.


Katte

Lige siden jeg var 10 år har jeg haft kat i mit hjem. Det startede med en Burmeserblanding, derefter har jeg haft "almindelige" katte indtil jeg i 1999 fik lyst til at forsøge mig med en racekat.
Mit valg var ikke svært, det måtte blive den Norske Skovkat, da det er en af de få racer hvor vi mennesker ikke har prøvet at "lege" med naturen. Ofte så sker det at man så får sat sig ned og læst om de forskellige racer, så mod alt forventning blev jeg meget forelsket i Ragdollen, hvor det faktisk er en ”menneske skabt” race, som er fremkommet ved krydsninger. Begge racer passer mig fint, den Norske Skovkat udviser stor selvstændighed, hvor Ragdollen må siges at være et super hyggedyr.

Big-Bang
Hvorfor lige Big-Bang? Joh, det er fordi min store interesse er astronomi, og universet menes jo at være opstået ved det store brag, Big-Bang. Jeg holder meget af at læse om universet og følger også meget med, hvis der skulle være nogle gode fjernsynsudsendelser.